Grafisk design på tryksager, skilte, hjemmeside m.v. samt møbeldesign

Du kan opnå en 100% gennemført klinik identitet ved at lade pro-visuel integrere manual for klinikdesign med design af logo, hvor vedtagne farver og stil går igen.Dette logo kan så meget naturligt trykkes på samtlige tryksager på klinikken, på diverse skilte, i annoncer og på klinikkens hjemmeside – således at din klinik klart skiller sig ud fra de øvrige og tiltrækker patienter.


En typisk klinik har brug for mindre og mindre papir i takt med udviklingen i edb-systemer og internet, men mange formularer og korttyper er stadig aktuelle. Det vigtigste er måske visitkortet – ikke mindst i netværkssammenhænge.

Men kliniklogo og div. klinikdata kan også trykkes på møde- og tilkaldekort, sygesikringens indbetalingskort, lægges som fil og vedhæftes mail, breve o.a. netbåret, og meget vigtigt på hjemmesiden.Kan klinikken nemt ses og findes af nye patienter? Hvad der er logisk for en selv, er ikke nødvendigvis logisk for en patient, som måske heller ikke er lokalt kendt. Klinikker i etageejendomme er ofte underlagt stramme begrænsninger for skiltning – så meget desto vigtigere er en fornuftig planlægning af samme. Du kan overveje skiltning som streamers med logo i vinduer, hoveddørsskilt, skilt i trappeopgang, skilt på facade ved indgang – og skiltning ved indkørsel/indgang ved fortov for klinikker i egne ejendomme.

Drag nytte af pro-visuel's erfaring med mange forskellige skilteformer, herunder også belysning af skilte.

Møbeldesign.

Rigtig mange klinikker ligner hinanden i indretningsstil, da de stort set kun bruger inventar fra to forskellige dentale firmaer.

Din klinik kan skille sig ud ved at lade pro-visuel designe skranken - og den vil med garanti ikke ligne en typisk tandlægeklinik-skranke.

Pro-visuel tegner skranken, så den passer til rummets form og funktion. Skranken fremstilles typisk af et lokalt snedkermester-firma, som også håndterer montagen på stedet.

skranke

Sprøjtelakerede overflader udføres af malermesterfirma.

Af referencelisten fremgår hvilke, der har unikke skranker fra pro-visuel.

Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23
Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23