Malerier til hjem, virksomheder og tandlægeklinikker

”Jeg maler fordi, jeg ikke kan lade være” - Peter Reumert 2007.

Jeg inspireres gennem egne naturoplevelser og egne fotos af vor smukke danske natur samt af natur i Norden, USA, mv., samt af danske guldaldermalere og forskellig moderne kunst. Men også aktuel mode, farver og materialekombinationer kan give mig ideer.

Jeg trives selv fantastisk dårligt i rum uden kunst. Jeg er nok en form for billednarkoman.
Så rum med bare hvide vægge får mig op på 'lakridserne' – og i gang med ideer til udsmykning. Også dårlig belysning eller billedtomme rum med dårlig belysning giver masser af inspiration! 'Her er brug for første- hjælp'.Min stil er koloristisk. Jeg maler ofte landskabsmalerier i ekspressionistisk stil. Mine favoritfarver er blå-grønne-turkise og hvide-citrongule-orangegule. Jeg har et særligt forhold til horisontlinjer, skiftende himmelbelysninger, bevægelser, blæsende tempo, til rækværk, gitterhegn og flagstænger, til tegn og symboler, til de mørke kræfter, som kan bekæmpes, og til troen på den gode energi i alle mennesker.

Omvendt maler jeg aldrig malerier i 'beskidte hvide farver, med anslag af dramatisk beige, vissengrøn, babylortebrunt, kullet sort og postkasse nationalt rødt'. Aldrig rødt og sort. De farver er efter min mening destruktive, dræner tilskueren for energi bl.a. ved at skabe uro og visuel støj. Det er præcis det modsatte jeg vil opnå.

 Jeg maler ofte ledsaget af musik. Specielt når jeg starter på nye malerier og skal bruge fordybelse – og koncentration - giver den rå heavy metal musik mig maleriske ideer.

Gennem de sidste 16 år har jeg malet omkring 600 malerier på bestilling til private hjem, til virksomheder og til tandlægeklinikker.

Løssalg eller på bestilling
Jeg maler både helt små malerier på 10x10 cm., og formater fra 20x20 cm op til 150 x 150 cm – og har flere typer og formater på lager, som jeg løbende sælger ud af.

Desuden maler jeg på bestilling. Det vil sige, at jeg kan besøge et hjem eller en virksomhed, som har behov for at få udsmykket et rum, en væg, en trappe eller lign. Jeg medbringer referencefotos samt originale malerier i forskellige formater – og ud fra dette materiale og min erfaring findes frem til et egnet antal malerier og deres formater. Jeg vil også få en klar fornemmelse af i hvilken retning kunden syntes om en given malestil. Og tilbud kan gives på stedet udfra en fast listepris. Herefter er det et spørgsmål om tillid.

Jeg har gennem årene løst ganske mange opgaver på denne måde og med rigtig gode resultater. Se venligst referencelisten.

Maleri som gave
Ønsker du at give en unik gave i stedet for den sædvanlige flaske rødvin, som forgår alt for hurtigt?
Når kunstgaver gives til receptioner eller til privat relationer, vil modtageren have glæde af maleriet i utallige år.

Ring på 40 19 09 23 eller mail pr@pro-visuel.dk og få nærmere oplysninger om muligheder og priser.

Maleriudstilling
Jeg udstiller gerne mine malerier i virksomheder med kunstforeninger. Betingelsen er et minimumskøb på 5000 kr., kørselsgodtgørelse og hjælp til ophængning. Kapaciteten er ca. 20-30 malerier. Se referenceliste

Skulle der være behov for et supplerende foredrag eller en kombination med en vinsmagning eller et musikalsk indslag – kan dette også arrangeres.

Ring på 40 19 09 23 eller mail pr@pro-visuel.dk og få nærmere oplysninger om muligheder og priser.

Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23
Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23

Klik på billedet for at se
Peter Reumerts billedgalleri