Modvirk angst for tandbehandling med levende billeder, kunst og musik

Udsmykning på fladskærm eller på akrylplade i loftet over tandlægestolen

I Japan er der lavet en undersøgelse, som konkluderer, at "lyden fra et tandlægebor blev vurderet som mere angstfremkaldende end et tordenskrald".
Lider mange af dine patienter af tandlægeskræk? Måske flere end du tror.

Afled patienternes opmæksomhed med speciel fotoserie og lyd-DVD vist på skærmen på unit eller få en spændende udsmykning over stolen.Når man som patient ligger i tandlægestolen og lytter til sug og bor, har man i al for mange tandklinikker kun udsigt til hvide loftsplader og lysarmaturer.


 

Afslappende musik og en 'svævende' udsmykket akrylplade kan aflede patientens opmærksomhed fra smertebetonet behandling.

Pro-visuel's Fotooptagelser og Musik DVD – med udvalgte naturfotos i diasshow og med rolig og inspirerende musik – vist på skærmen på din unit er blot en videreudvikling af en skulpturel mekanisk mobile, jeg udviklede i 90'erne.

Med min kunst eller fotos for øje bliver patienten bedre i stand til at slappe af. Det bliver en mere behagelig oplevelse at ligge i stolen, og måske bliver patienten ikke helt så nervøs for at komme igen næste gang.

Udsmykningen nedhængt fra loftet er en formgivet hvid eller lys blå akrylplade, ophængt i 4-6 punkter i loftet. Pladen er oftest udsmykket med svævende himmellegemer, blomsterranker eller vækst- og bladagtige figurer i glade og varme farver.

Du kan opnå en helt speciel 3D-kunstnerisk oplevelse ved at lade akrylpladen matche anden udsmykning i rummet. Denne virkning har jeg arbejdet med på flere klinikker.

Ring på 40 19 09 23 eller mail pr@pro-visuel.dk og få nærmere oplysninger om muligheder og priser.

 

 

 

 


Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23