Rådgivning i hjemmet om farver, belysning og indretning

Det kan være vanskeligt at omsætte tv-programmers indretningsfiduser og ditto indretningsmagasiners bud på den 'rigtige' måde at placere møbler, farver – og ikke mindst belysning omsat til din bolig.

Pro-visuel kan hjælpe med at 'aflæse' de rum, hvor du har problem med eksempelvis belysning.

90% af de lamper som udstilles i butikker, har glasskærme og de fleste er hvide. Der findes mange forskellige former og stilarter – men de er udfra en lysteknisk synsvinkel – lige 'primitive' da de spreder et diffust 'kontor agtigt' lys.

 

Malerier

 

 Er det et 'must ' for dig/jer med en eller flere af denne lampetype i hjemmet, hvad kan I så gøre for at få en mere balanceret, varieret og varm belysning ?

Lampetyper med metalskærme giver rettet lys og det giver kontraster og 'et levende' indtryk af omgivelserne – og der er mange kombinationsmuligheder !

Hvor er energisparepærer velegnet og hvor bør de undgås ? Hvordan får du den rette belysning på trapper ? Og hvordan med udendørs belysning ? Kan du allerede få designer lamper med LED ? Og hvilke utrolige fordele er der ved dem ?

Pro-visuel kan rådgive om det og foreslå de rette lampetyper.

rådgivning om malerier og indretning

Mange mennesker er til de helt hvide rum – men af og til kan en enkelt væg i en anden farve give en helt ny dimension på vante omgivelser.

En kulørt væg, som spiller sammen med noget interiør og/eller malerier på andre vægge – kan igen skabe helt nye oplevelser. Denne effekt kan benyttes med fordel også i køkken, baderum, rum til børn m.v.

Viste du, at lysstofrør og energisparepærer ikke er godt for miljøet , da de indeholder kviksølv o.a. kemikalier og skal behandles som giftigt affald ?

 

 

Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23