Farverig kunst på tomme vægge

Ønsker du at virksomhedens rammer signalerer en holdning til tidens design og kunst til glæde for kunder og medarbejdere?


Der er mange forskellige indfaldsvinkler til kunst og kunstnerisk udsmykning i virksomheder – og navnlig mange forskellige holdninger til hvad det 'rigtige' er.

Men et udgangangspunkt kan være at sætte fokus på de neutrale hvide vægge og områder med glasindrammede plakater (som altid giver uheldige lysblændinger) og overveje at få en serie malerier af farveglad  kunstnerisk udsmykning, der skaber ro, balance og inspiration i rummet.

Min kunstneriske udsmykning af et rum eller en hel bygning kan tage højde forVirksomhedslederen præsenteres for relevant referencemateriale, eksempelvis fotos af udførte opgaver samt udvalg af originale malerier – og ud fra denne vigtige dialog og gennemgang af berørte lokaler dannes de første input til, hvordan en færdig udsmykning skal udføres. Åben dialog og tillid er en af grundstenene for et frugtbart samarbejde.

Indretning

Pro-visuel planlægger placeringen af den kunstneriske udsmykning og sørger for at skabe helhed og balance i rummet ved at anbefale de rette formater og den rigtige placering af malerier. Her er min visuelle erfaring og kvalifikation central.

Jeg ser de færdige rum i 3D på min indre 'skærm' og kan således male malerier til hele rummet, så det bliver harmonisk at se på og være i. Det betyder, at hverken kunden eller jeg skal bruge tid på at finde et antal malerier, som måske alligevel ikke passer sammen indbyrdes, eller måske kun passer i forhold til lokal arkitektur.
Jeg maler den kunstneriske udsmykning ud fra den respons jeg får fra kunden, som har reflekteret på mine forskellige udtryksformer, samt ud fra min inspiration og fra parametre, som er aktuelle i forhold til lokaliteten.

Har du/I flere rum, der skal udsmykkes, deler jeg ofte rummene op i maleriske temaer, f.eks. ”ved kysten”, ”fjord”, ”mark og skov”. Jeg maler alle malerierne på én gang, så de alle følges ad i processen fra bart lærred til færdigt maleri.

Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23
 

Kontakt

Peter Reumert
arkitekt cand arch /
belysningskonsulent/
billedkunstner

+45 40 19 09 23